1. Wat is Agpo Ferroli?

Agpo Ferroli is een leverancier van CV-ketels voor een centrale verwarming. Tevens houden ze zich bezig met toepassingen op het gebied van zonlicht, warmtedistributie, airco’s en gebalanceerde ventilatie. Ze leveren totaaloplossing die leiden tot een gezond en een comfortabel klimaat in een woning. Hierbij staat een zo laag mogelijke milieubelasting en een zo laag mogelijk energieverbruik altijd hoog in het vaandel.

Agpo Ferrolli is een onderdeel van Gruppo Ferroli, een Italiaans multinational in verwarming en klimaatbeheersing. Ze hebben zo’n 12 productiecentra en 3000 medewerkers verspreid over de hele wereld.

2. Een CV ketel van Agpo Ferroli

Een van de producten waarvoor u terecht kunt bij Agpo Ferroli is de CV-ketel. Vandaag de dag is de Hoog Rendement CV-ketel de meest geadviseerde CV-ketel en dus kunt u ook voor deze Hoog Rendement CV-ketel terecht bij Agpo Ferroli. Bij een Hoog Rendement CV-ketel is het gebruik van de warmte van de verbrandingsgassen die normaal verloren gaat erg kenmerkend en hierdoor zijn ze beter voor het milieu.

3. Goed voor mens en milieu

Niet alleen is het beter voor het milieu, maar het is ook nog eens een keer energiebesparend. Dit scheelt je dus op lange termijn een hoop geld en dat merkt u elke maand, hetgeen erg prettig kan zijn in een economisch zware tijd als deze. U kunt een Hoog Rendement CV-ketel in praktisch alle situaties toe passen in uw woning.

4. Een verbeterd Rendement CV-ketel van Agpo Ferroli

Wanneer het niet mogelijk is om een Hoog Rendement CV-ketel te plaatsen in uw woning vanwege het feit dat uw woning te oud is of vanwege technische of financiële omstandigheden dan zijn er ook alternatieven bij Agpo Ferroli. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor de Verbeterd Rendement CV-ketel van Agpo Ferroli. Met de Verbeterd Rendement CV-ketel boekt u ook een flinke vooruitgang ten opzichte van een normale CV-ketel en deze is dus ook beter voor het milieu en voor de portemonnee.

5. Grote keuze cv ketels

U heeft bij Agpo Ferroli daarnaast nog de keuze uit de volgende typen CV-ketels:

  • MegaDens CV-ketel
  • MegaLux CV-ketel
  • MegaStar CV-ketel
  • EnergyTop CV-ketel

6. Welke CV-ketel past het best bij u?

Wanneer u niet zeker weet welke CV-ketel het beste bij u past is er de ComfortWijzer. Met de ComfortWijzer die u kunt vinden op de website van Agpo Ferroli kunt u met behulp van het beantwoorden van enkele vragen een beter inzicht krijgen in het type CV-ketel dat het best geschikt is voor uw (woon)situatie. Met behulp van deze indicatie kunt u vervolgens de juiste beslissing maken of u kunt alsnog de hulp inschakelen van een installateur of energiebedrijf.

7.