1. Het elektronicabedrijf Bosch

Bosch is een electronica bedrijf uit Stuttgart dat is opgericht in 1886 door ene Robert Bosch. Het is oorspronkelijk begonnen als een producent van huishoudelijke apparaten zoals de koelkast en de keukenmachine. Tegenwoordig is het bedrijf zo gegroeid dat ze ook aandrijf- en besturingssystemen ontwikkelen en produceren. Bosch hoort vandaag de dag wereldwijd bij de bedrijven die de meeste omzet draaien per jaar. Een groot deel hiervan is afkomstig van de auto elektronica en de consumenten elektronica.

2. Een CV-ketel van Bosch

Een van de vele gebieden waar Bosch zich vandaag de dag mee bezig houdt is de CV-ketel. Wanneer u dus op zoek bent naar een goede CV-ketel dan kunt u hiervoor bij Bosch terecht. Wanneer u een CV-ketel van Bosch in huis haalt bent u bovendien verzekerd van een betrouwbare CV-ketel.

3. Bosch HR ketels

Bosch heeft tevens een aantal verschillen Hoog Rendement CV-ketels waaruit u kunt kiezen. Hierbij heeft u de keuze uit:

4. Bosch Compact HR-ketelHR combitoestellenTurbo Comfort SystemenHR Solotoestellen Aangename warmte van Bosch

Met elk van genoemde Bosch CV-ketel bent u verzekerd van een lekker warm huis. De CV-ketels van Bosch zijn bovendien erg compact en maken nauwelijks geluid, waardoor u er nooit last van heeft. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk en erg zuinig, wat u direct merkt in uw portemonnee. Het feit dat ze zuinig zijn brengt uiteraard ook met zich mee dat ze goed voor het milieu zijn, zeker in vergelijking met de traditionele CV-ketels.

5. Welke CV-ketel van Bosch past bij mij

Wanneer u besloten heeft om een CV-ketel aan te schaffen van Bosch heeft u nog de keuze uit verschillende CV-ketels. Hiervoor heeft Bosch een handige tool op de website geplaatst waarmee u zelf uit kunt vinden welke CV-ketel het beste past bij uw woonsituatie. Door het beantwoorden van enkele simpele vragen kunt u er zelf achter komen welke CV-ketel van Bosch het beste is voor uw vraag naar warmte en warm water.

6. Erkende installateur

U kunt natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van een installateur of van een energiebedrijf, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Deze vakman geeft ook advies over de voordelen van cv ketel leasen ten opzichte van een nieuwe CV ketel kopen.