1. CV ketel regelen

Stel je nou eens voor… Je hebt helemaal geen verstand van CV ketels en alles wat daar bij hoort. Je ziet de bui al hangen… Je hebt een huis gekocht, of je woont in een huis die je al langer geleden gekocht hebt en als de CV ketel kapot gaat, weet je zeker dat je een dure monteur in moet schakelen.

Als je CV ketel kapot gaat, heb je een probleem. De kosten van de monteur lopen gigantisch op, want zelf weet je nog net waar de aan/ uit knop van de CV ketel zit.

De ideale oplossing is in dit geval om een CV ketel te leasen!

2. Waarom een CV ketel leasen?

Als je geen onvoorziene uitgaven wilt hebben aan monteurs voor je CV ketel, dan kan je een CV ketel leasen. In principe huur je dan een CV ketel. Als er dan wat aan de hand is met de CV ketel (hij gaat bijvoorbeeld kapot of hij doet het slecht of misschien wel helemaal niet meer), dan bel je simpelweg met het bedrijf waar jij je CV ketel leaset. Zij sturen dan een monteur en je geleasede CV ketel wordt gemaakt of vervangen. Zonder extra kosten. Zo weet je altijd zeker dat je CV ketel goed werkt en vooral… dat je geen onvoorziene uitgaven hebt. Je betaald enkel een bepaald bedrag aan lease kosten. Vaak is dit een bedrag per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Op deze manier ben je verzekerd van een goede CV ketel in je huis, inclusief onderhoud en reparaties.