1. Intergas CV ketel

Intergas is een merk wat zich specialiseert in warmte. Het is dus geen wonder dat intergas ook allerlei cv ketels verkoopt.

Aangezien intergas dus gespecialiseerd is in warmte, mag je ook wel verwachten dat intergas producten kwaliteit leveren.

Intergas levert allerlei soorten cv ketels, van de gewone standaard cv ketels tot combiketels.

2. Installatie van een cv ketel

Als je bij intergas een cv ketel koopt, dan kun je deze laten installeren door een installateur van intergas. Onder andere op de website kun je een overzicht vinden van installateurs van intergas bij jou in de buurt. Naast installatien kunnen zij je ook prima advies geven over een eventuele aanschaf van een nieuwe intergas cv ketel. Daarnaast kunnen ze je ook prima van dienst zijn bij de service en het onderhoud van je cv ketel.

3. Welke type cv ketel is het beste voor jou?

Er zijn verschillende type cv ketels te verkrijgen en als je niet al te veel verstand hebt van cv ketels, dan kan het dus lastig zijn om te weten welke cv ketel voor jou het meest geschikt is. Gelukkig heeft intergas hiervoor een handig hulpje ingeschakeld. Naast de adviseurs van intergas kun je ook op de website hulp vinden. Er worden dan vragen gesteld over de soort woning die je hebt, wat voor soort ketel je wilt hebben (combiketel bv), of je de ketel voor een bad of alleen een douche wilt gebruiken. Aan de hand van deze gegevens wordt dan een advies gegeven over welke ketel voor jou dus het beste is.