1. Prijzen van cv ketels

Je wilt een lekker warm huis hebben en misschien ook nog wel warm water uit de kraan via de cv kete.

Maar ondertussen wil je natuurlijk ook dat je je niet blauw hoeft te betalen aan een nieuwe CV ketel.

En wanneer is de tijd rijp om een nieuwe cv ketel aan te schaffen? Een nieuwe cv ketel kan natuurlijk wel een stuk zuiniger zijn dan je huidige cv ketel en hiermee zou je natuurlijk ook weer kosten kunnen besparen.

Om een goede keuze te kunnen maken voor de aanschaf van een cv ketel is het erg belangrijk om naar verschillende aspecten te kijken van een cv ketel. Voorbeelden hiervan zijn de soorten ketels die je kunt kopen, het rendement van de ketel, een gaskeur, installatieprijs, veiligheid, aanschafprijs. Al deze aspecten zullen verder nog uitvoerig op deze site worden besproken.

2. Prijzen van cv ketels, waar moet je aan denken?

Omdat er dus zoveel keuze is qua cv ketels, zijn er ook ontzettend veel prijzen van cv ketels beschikbaar. Maar als je krap bij kas zit en je wilt 1 van de goedkoopste cv ketels aanschaffen, dan ben je voor een nieuwe cv ketel toch al snel rond de 700 euro kwijt. Dit is dan alleen een solo ketel met een klein vermogen. Goedkopere ketels hebben een minder vermogen, hiervan zal het water dus sneller koud worden als je hier op een bepaald moment veel van nodig hebt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een combiketel als je lang onder de douche staat, de douche wordt dan al snel koud.

Kortom, met de volgende aspecten moet je onder andere rekening houden:

* Aankoopprijs* Installatiekosten* Vermogen van de cv ketel* Garantie van de cv ketel* Combi of solo ketel* Service van de zaak* Inhoud van de ketel