1. Het bedrijf Remeha

Remeha is een bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren van centrale verwarmingsproducten voor de woningbouw en voor de utiliteitsbouw. Het bedrijf bestaat al sinds 1935 toen het is opgericht als een technisch handelsbureau. Niet veel later ontwikkelde ze zich tot een fabrikant van onderdelen die geschikt zijn voor centrale verwarmingtoepassingen. Ook zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van de Hoog Rendements CV-ketels waarbij er vooral aandacht is voor brandstofbesparing en milieuvriendelijkheid.

2. Een CV-ketel van Remeha

Wanneer u op zoek bent naar een CV-ketel dan kunt u hiervoor terecht bij Remeha. U heeft bij Remeha zelfs de keuze uit meerdere CV-ketels. Welke CV-ketel voor u het beste is hangt af van uw persoonlijke woonsituatie.

3. Ruime keuze cv ketels

Wanneer u een CV-ketel bij Remeha wilt aanschaffen dan kunt u kiezen uit de volgende series:

4. Remeha Calenta serieRemeha Avanta serieRemeha Quinta serie

Remehe Aquanta serie

5. Uw CV installateur weet raad

U kunt tevens terecht bij Remeha voor een installateur voor het installeren van uw CV-ketel. Het installeren van een CV-ketel is doorgaans een onderneming die een consument niet zelf kan uitvoeren dus een installateur is hierbij erg nuttig. Remeha heeft hiervoor een uitgebreid netwerk waarvan de consument gebruik kan maken. Ook zijn deze installateurs uitstekend in staat om u te adviseren over verschillende aspecten van deze producten.

Welke CV-ketel van Remeha is voor mij het beste

Wanneer u een CV-ketel bij Remeha koopt heeft u de keuze uit verschillende modellen. Hierbij kan het voor een leek lastig zijn om een goede keuze te maken en de meeste consumenten hebben nu eenmaal weinig verstand van CV-ketels.

6. Inzicht in uw eigen eisen

U kunt op de website van Remeha een gratis Ketelwijzer doen waarbij u door het beantwoorden van enkele simpele vragen een goed inzicht krijgt over welke CV-ketel het beste bij u past. Het enige wat u hoeft te doen is uw woonsituatie te omschrijven waarna u direct een goed advies krijgt over welke CV-ketel het beste is voor u.