1. Vailland cv ketel

Heb jij ook een nieuwe CV ketel nodig? Maar heb je geen idee wat voor soort cv ketel je moet kopen en van welk merk je het beste een cv ketel kunt kopen?

Want ja, een cv ketel kopen is niet niks. Het is toch een forse investering. Voor een beetje een goede cv ketel ben je toch al snel meer dan 1000 euro kwijt en dan moet zo’n cv ketel ook nog geïnstalleerd worden.

Het is dus best belangrijk om een goede cv ketel te kopen, want anders heb je een hoop geld in een slecht product geïnvesteerd.

2. Het merk vaillant

Vaillant is een merk en een bedrijf wat zich richt op het op de markt brengen van innovatieve producten. Producten met een hoop comfort en een hoog rendement. Tevens brengt vaillant ook graag zuinige en schone producten op de markt. Goed voor de portomonnee en voor het milieu dus. Het assortiment van vaillant bestaat uit hr-ketels, warmtepompen, zonneboilers, vr-ketels, boilers, geysers en thermostaten. Tevens zijn ze wereldmarktleider in dit soort producten. Je mag dus wel kwaliteit van ze verwachten.

3. CV ketels van vaillant

Qua keuze aan cv ketels zit je bij vaillant goed. De meest gangbare ketel is volgens vaillant op dit moment de HR ketel. Een HR ketel gebruikt warmte van verwarmingsgassen die bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Een hr ketel is dus goed voor het milieu en energiebesparend. Vaillant heeft meerdere soorten hr ketels. Naast hr ketels kun je bij vaillant ook terecht voor vr ketels (verhoogd rendement) en boilers. Ook deze zijn in meerdere soorten verkrijgbaar.